Op maandag 18 september organiseren we in de Jozefkerk een informatieavond voor de 1e communie van 19.30 tot 20.00 uur in de benedenzaal.

De Eerste Communie is een groot feest voor de kinderen, voor de ouders en voor alle parochianen. We gebruiken het werkboek ‘Gods Grootste Geschenk.’ Dit werkboek vinden de kinderen erg leuk, want er wordt behalve veel geleerd ook veel getekend en geknutseld. Ook de speurtocht door de kerk is elk jaar weer een hoogtepunt. De feestdag zelf is voor vele kinderen een moment dat ze altijd bij blijft. Vanaf die dag horen ze helemaal bij de kerkgemeenschap, want ze mogen meedoen met de viering van de Eucharistie.

De kinderen horen de verhalen van Jezus en ontmoeten hem als vriend die je steun en kracht geeft en die ieder mens wil helpen de wereld een beetje mooier en beter te maken. Ze leren de waarde van onder meer vriendschap, vergeving en liefde kennen die Jezus ons meegeeft. Dat is toch het geloof dat wij willen doorgeven!

Van harte welkom op de informatieavond maandag 18 september van 19.30 tot 20.00 uur!

Kunt u niet, maar wilt u wel meer informatie? Stuur dan een WhatsApp (06 – 41 22 50 63) of bel op hetzelfde nummer met diaken Jeroen Hoekstra.