Wilt u kerst meevieren? In de St. Jozefkerk in Kogerveld op de Veldbloemenweg 2 in Zaandam worden met Kerstmis drie vieringen gehouden. Er is er voor ieder wat wils. 

Op Kerstavond donderdag 24 december is er om 19 uur een gezinsviering met Jos Emons als voorganger en zingt het Jeugdkoor, onder leiding van Christel Bakker en Ruud Luttikhuizen op piano en Rende Luitjes op cornet. De gezinskerstviering heeft als thema “Krijgen en Doorgeven” en gaat over het feest van saamhorigheid en verbondenheid, juist nu de wereld om ons heen zo onrustig en onveilig is. 

Later op Kerstavond, om 21.30 uur, zal Wil Waardijk voorgaan en wordt de viering muzikaal omlijst door het Gemengd Koor, onder leiding van Zana Naidionova, Inga Kr├╝ma op piano en orgel en Marion Blonk op dwarsfluit. De viering draagt het thema “Door de ogen van Maria”


Op 1e Kerstdag gaat om 10.00 uur pastor Jan Broersen voor als voorganger in de Eucharistieviering. Het Con Brio koor zingt dan en de koordirectie is in handen van Gerda Vreeken en Ruud Luttikhuizen begeleidt op piano en Njola Ritzen op dwarsfluit. 

U bent van harte welkom in de Jozef. Maar kom wel op tijd voor een goede zitplaats.