8/2/2015 | Vastenaktieprogramma 2015  Ciwara Kids

Binnenkort start de Vastenactie in de Jozefkerk. Dit jaar ondersteunen we de stichting Ciwara kids, die goed werk doet in Kati, Mali. 
Mali is een van de armste landen ter wereld en veel kinderen gaan er niet naar school. Voor kinderen met een handicap is er vrijwel geen enkele mogelijkheid om onderwijs te volgen. De stichting Ciwara kids wil hier verandering in brengen. Met de Vastenactie willen wij hier een steentje aan bijdragen. Benieuwd wat er allemaal te doen is, download dan hier programmaboekje of volg de berichten op Facebook. Meer weten over Ciwara Kids? Klik dan hier.

4/2/2015 | Weet jij wat de rechten van het kind zijn?Kom naar onze gezinsviering op 15 februari om 10 uur met het thema: Het recht om kind te zijn.

De kinderen van het Jozef Jeugdkoor bakken voor deze viering heel veel cupcakes. De cupcakes worden na de viering bij de koffie verkocht en de opbrengst is bestemd voor Amnesty International.

En dat is nog niet alles! Na afloop krijgen de kinderen het boekje “Yeah Right?!” van Defence for Children mee. Daarin staan allerlei weetjes over de rechten van het kind en kunnen de kinderen hun kennis testen aan de hand van een quiz.


4/2/2015 | Jozefkerk open voor ouderencontactOp woensdag 4/2 stond een artikel in het Dagblad Zaanstreek over het sociaal wijkteam dat vanaf heden elk week gebruik zal maken van de Werkplaats in de Jozefparochie. Doordat de Veldmuis gesloten is, is er geen plek meer voor ouderen om ergens samen te komen voor een praatje en een kopje koffie. Vanaf donderdag 5 februari kan dat nu wel tussen half tien en twaalf uur. Zie ook het artikel hieronder. 
3 februari - Opstand tegen kerksluiter.

Een interessant artikel in het NRC Handelsblad.


29-1-2015 Andere locatie filmavond 26/2

In de laatste versie van Samenklanken staat een fout in het stuk van Vorming en Toerusting. De filmavond op 26 februari is niet in de Petrus kerk in Krommenie maar bij de Martelaren in Koog.

20/1 presentatie informatie avond Jozefparochie

Klik hier voor de presentatie.